Uw website altijd en overal
up-to-date houden!

Met de Content Manager van MASC software kunt u overal ter wereld uw website onderhouden.

Wat is Content Management?

Websites zijn voor bedrijven tegenwoordig vaak een belangrijk marketinginstrument en communicatiemiddel. Naarmate een website belangrijker wordt neemt ook de behoefte toe om de inhoud van de website relevant, consistent en up-to-date te houden. Dit kan gerealiseerd worden met de Content Manager van MASC Software.

Bij een Content Management Systeem wordt de inhoud van de website gescheiden van de layout. De inhoud – of dat nu gaat om tekst, foto’s, documenten of banners – kan via de Content Manager snel en eenvoudig veranderd worden. Als deze wijzigingen gepubliceerd worden dat zijn deze direct zichtbaar op de website.

De content Manager van MASC Software

Veel bedrijven kiezen al jaren voor het gebruikersgemak en de vele mogelijkheden van de Content Manager van MASC Software. De Content Manager is ontwikkeld met het oog op gebruikersgemak en efficiëntie. U kunt direct aan de slag zonder aan functionaliteit in te moeten leveren.

De MASC Content Manager biedt het volgende: De MASC Content Manager is speciaal ontworpen om al deze doelstellingen te verwezenlijken en maakt gebruik van de allernieuwste internettechnieken. De layout van uw website is niet afhankelijk van de Content Manager.

Omdat de Content Manager wordt onderhouden door MASC Software BV kunt u altijd gebruik maken van de nieuwste updates en mogelijkheden. Omdat de Content Manager een internet applicatie is hoeft u nooit updates te installeren dit gebeurt geheel automatisch door MASC Software.

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende demonstratie met persoonlijke toelichting kunt u contact opnemen met MASC Software per telefoon: 024 - 3888500 of kunt u gebruik maken van ons contactformulier.


referenties