Management en Publishing gescheiden houden

Door middel van een het geavanceerde gebruikersbeheer is het mogelijk om Content Management te scheiden van Content Publishing. Hierbij worden de wijzigingen niet direct gepubliceerd naar het internet maar moet de content eerst worden gepubliceerd.

Als gebruiker van de Content Manager heb je alleen invloed op de content (inhoud) van de website. De layout en de functionaliteit van de website worden niet beinvloed. Zo kunnen er geen fouten optreden omdat de content op een verkeerde manier is ingevoerd, wat de consistentie van de website bepaald.

Actualisatie

De actualiteit van een website wordt door het gebruik van een content management systeem (CMS) verhoogd doordat iedere daartoe geautoriseerde medewerker eenvoudig en snel een bijdrage kan plaatsen. Er hoeft niet meer gewacht te worden op de beschikbaarheid van een medewerker met kennis van HTML-opmaakcodes.

Per gebruiker rechten definiëren

Als beheerder van de Content Manager kunt u gebruikers toevoegen. U kunt deze gebruikers verschillende rechten geven zodat ze op een bepaalde pagina alleen mogen lezen, in anderen mogen schrijven of de pagina mogen publiceren naar het internet.
Hiermee is de Content Manager zo in te richten dat klanten en medewerkers allemaal met het systeem kunnen werken en toch alleen die pagina's kunnen inzien of bewerken waartoe zij recht hebben.

Kostenbesparing

De aanschaf de Content Manager zorgt voor een tijds- en kostenbesparing doordat er geen aparte medewerkers hoeven te worden aangesteld voor het beheer van de website. De Content Manager neemt hun taken als het ware over.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden te groot om hier allemaal op te noemen. U kunt altijd contact opnemen met MASC software voor een persoonlijke, geheel vrijblijvende, demonstratie van de Content Manager waarbij alle mogelijkheden en opties aan bod zullen komen.

referenties